‘Houd me vast’ weekend

Een sterkere band met je partner

Loopt je relatie niet zoals je wilt? Hebben jullie regelmatig ruzie of praten jullie steeds minder met elkaar? Dan kan deelname aan het Houd me vast weekend zinvol zijn. Tijdens deze training neem je samen met je partner en een deskundig therapeut de valkuilen en negatieve patronen binnen jullie relatie onder de loep. Hierdoor krijg je meer inzicht in de manier waarop jullie met elkaar omgaan en het gedrag, de emoties en gedachten die hierbij een rol spelen, waarna je op een constructieve manier kunt werken aan nieuwe verbondenheid en een andere manier van communiceren, zodat jullie band sterker wordt en de onderlinge wrijving wordt doorbroken.

Houd me vast weekend

Tijdens het Houd me vast weekend word je begeleid door een deskundig therapeut. Door zijn of haar objectieve houding en gerichte vragen is het makkelijker om terugkerende patronen te doorzien. Ook ontdek je eenvoudiger door welke pijnpunten het vaak misgaat en verval je minder gauw in je gebruikelijke frustraties en verwijten. Het doel van het weekend Houd me vast is een sterkere band en nieuwe intimiteit, zodat jullie je meer verbonden voelen en op een constructieve manier het gesprek aan kunnen gaan.

Resultaten en deelname

De resultaten van het Houd me vast relatieweekend zijn goed: 90% van de paren ervaart een significante en blijvende verbetering. Spreekt dit je aan en wil je ook deelnemen aan deze korte maar krachtige cursus? Meld je dan aan via het contactformulier of door ons te bellen op 06-11368222.

Uw naam*

Uw E-mail*

Telefoonnummer *

Uw bericht

Neem onderstaande code over:
captcha

Vul hier de code in: