‘Houd me vast’ Relatietherapie

Groeien jullie uit elkaar?

Dreigen jij en je partner uit elkaar te groeien en ervaar je steeds minder aandacht, intimiteit en begrip? Dan kan de Houd me vast relatietherapie een oplossing bieden. Relatieproblemen ontstaan vaak sluipenderwijs, waardoor het lastig kan zijn de kluwen te ontwarren en zelf het negatieve patroon te doorbreken. Een relatietherapeut heeft een objectieve en deskundige blik, zodat jullie onder zijn of haar begeleiding op een constructieve manier aan jullie relatie kunnen werken. JanssenGestalt maakt gebruik van de Houd me vast therapie, een korte maar krachtige methode om een nieuwe verbinding met je partner te creëren en op een andere, betere manier met elkaar te communiceren.

Houd me vast therapie

De therapie Houd me vast is ontwikkeld voor paren met lichte relatieproblemen en heeft in de loop der jaren zijn werkzaamheid ruimschoots bewezen: 90% van de deelnemende koppels bemerkt een duidelijke en blijvende verbetering in hun relatie. Door deze korte maar krachtige methode krijg je inzicht in jullie emoties, gedachten en gedrag, waardoor je de knelpunten en terugkerende patronen leert doorzien en samen kunt werken aan nieuwe verbondenheid. Hierdoor krijgen jullie een sterkere gezamenlijke basis en kun je op een meer constructieve manier met elkaar praten, zonder frustraties en verwijten.

Positieve impuls

Wil je jullie verhouding ook een positieve impuls geven door samen met je partner en een professioneel relatietherapeut te werken aan een hernieuwd gevoel van intimiteit? Meld je dan aan voor de relatietherapie Houd me vast. Maak gebruik van het onderstaande contactformulier of bel ons op 06-11368222.

Uw naam*

Uw E-mail*

Telefoonnummer *

Uw bericht

Neem onderstaande code over:
captcha

Vul hier de code in: