EFT Houd me vast

Sleur of conflicten in je relatie?

Veel stellen ervaren na verloop van tijd sleur en conflicten in hun relatie. De spanning en intimiteit van het begin verdwijnen naar de achtergrond en maken sluipenderwijs plaats voor verzwegen verwijten of ruzies. Herken je dit en wil je er samen met je partner iets aan doen? Dan is deelname aan een EFT Houd me vast weekend een goede keus. EFT staat voor Emotionally Focused Therapy, een krachtige vorm van relatietherapie waarbij je inzicht krijgt in jullie negatieve patronen en doelgericht aan meer intimiteit, begrip en verbondenheid werkt.

EFT Houd me vast

Tijdens de Houd me vast EFT cursus word je twee dagen lang begeleid door een deskundig therapeut met wie je alle emoties, gedachten en gedrag binnen je relatie onder de loep neemt. Zo ontdek je waarom het vaak misgaat. Vervolgens ga je samen met je partner op zoek naar nieuwe verbondenheid, zodat jullie een sterkere basis ontwikkelen, een groter gevoel van ‘samen’ krijgen en constructiever met elkaar kunnen communiceren. De resultaten van deze methode zijn uitstekend: 90% van de deelnemende stellen ervaart door EFT cursus Houd me vast een duidelijke en blijvende verbetering in hun relatie.

Je relatie verbeteren

Wil jij de relatie met je partner ook verbeteren door onder deskundige begeleiding te werken aan hernieuwde intimiteit en meer gevoel van verbondenheid? Meld je dan aan voor de EFT relatietherapie van JanssenGestalt. Dat kan door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier of door ons te bellen op 06-11368222. Wil je eerst meer informatie, dan kun je ons uiteraard ook je vragen stellen.

Uw naam*

Uw E-mail*

Telefoonnummer *

Uw bericht

Neem onderstaande code over:
captcha

Vul hier de code in: